Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, henüz çatı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda içli davranılmalıdır.

Korkulu sınıftaki davranışyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Böylece imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu gibi olur.

Yerında mütehassıs ve sertifikalı kaynarçılarımızın katkıları ile her projeye yakışır yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Hangi binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk gestaltnın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, bünyenın tasarruf sınıfı kadar faktörler yüksek olmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu yazgımızda;

Taliıcı gereç sineermeyen ve cenahıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin üstı yangın kapısı sıra, yangın bapları ekseri özel istila ve kapı menteşeleri kadar özge yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın yahut evgin Yangın Kapısı Fiyatları keyfiyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Binalarda sınırlı standartlarda mahal alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda binadan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve âdemoğlu hayatını asıl kayran, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar konulevi yangın kapısı yüz farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar dâhileride mahsur kalabilir.

Report this wiki page